in

Porečke odbojkašice proteklog vikenda ušle u puni pogon – Bilo je i pobjeda i poraza

Foto Odbojkaški klub Poreč

Odbojkašice Poreča proteklog su vikenda ušle u puni natjecateljski pogon, tako da se ekipama mlađih dobnih skupina koje su započele takmičenjima krajem siječnja pridružila  prva ekipa. Želja i sportski cilj, igračica i uprave kluba u drugom dijelu prvenstva je ostvariti plasman bar dvije ekipe mlađih uzrasta na završnicu prvenstva Hrvatske i što bolji plasman prve ekipe. Vjeruju da će to ostvariti sinergijom uprave, stručnog tima, igračica i roditelja.

Gostovanjem u Vodnjanu prva ekipa započela je drugi dio prvenstva II HOL zapad. Unatoč tome što je ekipa nastupila nekompletna, djevojke su pokazale vidan napredak u igri naspram prvog dijela prvenstva.
Nažalost, zabilježen je poraz od jedne od ponajboljih ekipa lige, 3:0 (25:13; 26:24; 25:13). Vjeruju da je to bilo samo zagrijavanje pred domaću utakmicu sljedećeg vikenda u dvorani OŠ Finida protiv ekipe OK Marčana iz Rijeke.

OK Poreč nastupio je u sastavu : Mihelčić-Štulac, Vošten, Popović N., Mahić, Popović P., Juić N., Došen, Miloš , Juić A. Trenerica Petričević.

Vrlo dobra igra djevojčica u Novigradu okrunjena je s jednom pobjedom i porazom. S ekipom OK Veli vrh pobjeda (3:0) i poraz od odlične ekipe OK Pula (2:1). Djevojčice su nastupile u sastavu: Martinčević, Peteh, Vojinović, Velić, Benčić, Šanteković, Mahić, Jakovčić, pod vodstvom trenerice Brletić.
U OŠ Finida domaći nastup su imale mlađe kadetkinje koje su lagano pobijedile ekipu OK Veruda, rezultatom 2:0 (25:15; 25:7).

U sljedećoj utakmici protiv ekipe OK Banjole nažalost upisan je poraz od 0:2 (22:25; 8:25) u utakmici u kojoj su samo na trenutke pokazale ono što znaju i kako mogu igrati.

Mlađe kadetkinje nastupile su u sastavu: Anić, Radanović, Kozomara, Krpan, Vladušić, Gambar, Vekić, Mihelić-Šćulac, Šarac, Došen, Tubaković, pod vodstvom trenerice Petričević.

Izvor: Odbojkaški klub Poreč (OK Poreč)

Foto Atletski klub Maximvs

POREČ: Mladi atletičari Maximvsa ostvarili solidne rezultate na državnom dvoranskom prvenstvu

Danas, 12.2., u TARU: Poziv na Noć čarolije čitanja