in

Porečke odbojkašice svladale Umag i Novigrad

Mlađe kadetkinje Odbojkaškog kluba Poreč odigrale su ove subote u dvorani Veli Jože 10. kolo Županijskog prvenstva i zabilježile dvije vrijedne pobjede protiv ekipa OK Novigrad 2:0 (25:13; 25:18) i OK Umag 2:0 (25:10; 25:11).

Ovim pobjedama mlade Porečanke popele su se do trećeg mjesta Županijske lige koje vodi na prvenstvo regije i mogućnost plasmana na državno prvenstvo.

Više od pobjeda raduje napredak u kvaliteti igre, borbenost i velika želja za pobjedom što se naročito pokazale u utakmici s Novigrađankama koje su do ovoga kola bile bolje plasirana ekipa.

Za igračice Poreča sada predstoje dva tjedna treninga kako bi što bolje ušle u završnicu prvenstva, te u zadnja tri kola u kojima se susreću s ekipama Pazina, Pule i Rovinja, koje također žele na regionalno prvenstvo zadržale trenutnu poziciju na ljestvici.
Porečanke su nastupile u sastavu: Dora Rajko, Patrizia Hajmut, Tea Načinović, Ema Poropat, Deni Brajković, Antonia Hrvatin, Zita Čehić, Leana Burilo, Tea Purini i Nika Kalčić. Trener Miodrag Stojaković.  
 

Izvor: Odbojkaški klub Poreč (OK Poreč)

Natječaj za vinare – do 1,5 milijuna eura za izgradnju i opremanje vinarija

Edukacijom bike vodiča do poboljšanja ponude cikloturizma Istre