in

Porečke ritmičarke u Mađarskoj: Najuspješnije Lara Cramer i Lea Jugovac

Foto KRSG Poreč

U nedjelju je u Mađarskoj održan “20. Pesc Cup Hungary” na kojem su se natjecale ritmičarke iz 10 zemalja. Iz porečkog kluba se natjecalo 7 gimnastičarki pod vodstvom trenerice Ane Vukoje i koreografkinje Natalije Tvrtković. Najuspješnije su bile Lara Cramer koja je kategoriji 2009. B osvojila 1. mjesto u vježbi s obručem i 6. mjesto u vježbi s loptom, te Lea Jugovac koja je  osvojila 2. mjesto u vježbi s obručem i 8. mjesto u vježbi s loptom.

U kategoriji 2010. B Mia Tubaković osvojila je 7. mjesto u vježbi s loptom, te 9. u vježbi s obručem. Marie Lou Čugalj osvojila je 8. mjesto u vježbi s loptom, te 11. u vježbi s obručem. U kategoriji 2011. B Olja Trbović je osvojila 6. mjesto u vježbi s obručem, te 7. u vježbi s loptom.

Umma Ramadani osvojila je 8. mjesto u vježbi s loptom, te 15. u vježbi s obručem, dok je Rita Gulić osvojila 8. mjesto u vježbi u vježbi s obručem, te 10. u vježbi s loptom.

Porečanke nastavljaju s aktivnim radom, jer već ih ovog vikenda u Vrsaru čekaju pojedinačno i ekipno prvenstvo Hrvatske u A programu, objavio je Klub ritmičke gimnastike Poreč.

Foto KRSG Poreč ritmičarke gimnastičarke peć mađarska
Foto KRSG Poreč

dvigrad kanfanar

Predstavljanje novih inovativnih projekata TZ-a Žminja, Kanfanara i Svetvinčenta

voda čaša ilustracija

Bez vode 25. svibnja Barbići