in

Porečki biciklisti na 3.kolu Giant MTB zimske lige u Žminju

Foto BK Poreč

XC Žminjska Boška, 3. utrka ovosezonske serije Giant MTB ZLIKa, održana u nedjelju 12. prosinca, privukla je 134 natjecatelj(ic)a iz Hrvatske, Slovenije i Italije. Sunčano i hladno vrijeme stvorilo je uvjete za neizvjesno utrkivanje u nekim kategorijama do samoga cilja. Apsolutna pobjeda pripala je Danieleu Pozzeccu (na naslovnoj fotografiji je skupa s Davidom Perom, koji je kasnije odustao od utrke). On je istodobno osvojio prvo mjesto u kategoriji do 40 godina, drugo mjesto osvojio je pobjednik druge utrke ovogodišnje serije Gregor Sikošek (drugi u U40), a Roberto Vidoni (pobjednik u kategoriji U50) osvojio je treće mjesto u apsolutnom ukupnom poretku. Daša Mlakar (MBK Black Summit) bila je najbrža u ženskoj konkurenciji.
 
Odčlanova porečkog kluba koji su vozili ovo kolo lige najbolji plasman ostvarila je Dijana Benković, 4. mjesto u kategoriji seniorke 30+W, dok su u kategoriji Mater A sudjelovali Benjamin Brajković i Denis Terlević.
 
 
Utrka u Žminju bila je posljednja u ovoj kalendarskoj godini. Četvrta utrka ovosezonske serije Giant MTB ZLIK održat će se 16. siječnja 2022., kada će zlikovci preseliti na Krk. Utrka pod nazivom James Bond održat će se u organizaciji Bike Centra Krk.

Izvor Biciklistički klub Poreč
 

policija policijski automobil

UMAG: Pijan izazvao pa pobjegao s mjesta nesreće, oštetio vozila, znakove i rampu na Ipsilonu

požar vatra ilustracija

Teško ozlijeđen zbog trovanja ugljičnim monoksidom