in

Porečki košarkaši pozivaju – Pomognite nam izabrati ime za novu maskotu!

Košarkaški klub Poreč s novom maskotom - Foto Manuel Paljuh

Sinoć su iz Košarkaškog kluba Poreč razveselili svoje najmlađe igrače druženjem i fotografiranjem s neobičnim ‘prijateljem’. Naime, iz KK Poreč došli su na ideju da, po uzoru na velike klubove iz NBA lige, osmisle maskotu kluba. Obratili su se Porečanki Kumrije Musljiu, vlasnici obrta By Kumi, za čiji su uspješan rad već znali, a koja ima svoj dućan ‘platnenih lutaka’ u Poreču gdje posluje. Kumrije je odmah pristala osmisliti maskotu, koju je usput i donirala klubu.

Košarkaški klub Poreč s novom maskotom - Foto Manuel Paljuh
Košarkaški klub Poreč s novom maskotom – Foto Manuel Paljuh

Kraćim druženjem Kumrije, uprave kluba s trenerom i malim košarkašima, predstavljena je maskota koja je najviše obradovala najmlađe igrače. Uprava kluba je malim znakom pažnje zahvalila donatorici, a djecu se iznenadilo zajedničkim fotografiranjem s maskotom koja nosi dres upravo onakav kakvog nose i sami igrači kluba.

Sami dresovi KK Poreča imaju poseban, unikatan dizajn, mozaik, jedan od simbola Poreča, kojeg je klub također dao osmisliti prije godinu dana.

Iz KK Poreč pozivaju ljubitelje košarke da predlože ime novoj maskoti koja će donositi klubu uspjeh i radost, pogotovo najmlađim košarkašima, te koja će pratiti najmlađe košarkaše na utakmicama i putovanjima.

Prijedlozi imena maskote šalju se na e-mail: kkporec@gmail.com, a najmlađi košarkaši će, među najboljim prispjelim prijedlozima, odabrati onaj koji im se najviše svidi.

Foto: by Manuel Paljuh

KK Poreč

Foto PU zagrebačka - Ilustracija

Falsificirao potpis na dostavnici. Pismo je bilo iz policije

Dragan Jovanović

Vrhunski chefovi u Vižinadi – Naučite nešto novo na radionicama “Show cooking – slow food”