in

Porečki Maximvsi idu na državno prvenstvo zahvaljujući zlatu u Kvarnerskoj ligi

Foto Atletski klub Maximvs

U subotu je u labinskom Parku skulptura Dubrova održano ekipno prvenstvo Kvarnerske lige u krosu. Organizator je bio atletski klub Albona iz Labina, a trener Ervin Kiršić je sa svojom ekipom bio na visina zadatka i još jednom pokazao kako su Labinjani vrhunski organizatori kad su kros utrke u pitanju. Pod idealnim vremenskim uvjetima okupilo se više od 200 djece, te se trčalo u kategorijama: cicibani/ke, limači/ce, mlađi kadeti/kinje, kadeti/kinje, mlađi juniori/ke, te van konkurencije juniori/ke.

Bila je ovo zadnja test utrka prije državnog prvenstva u krosu koje se održava sljedećeg vikenda u Medulinu. Porečki Maximvsi su bili odlični i dali su sve od sebe kako bi se ekipa što bolje plasirala. Na kraju čestitke svima na borbenosti, a izdvojit ćemo osvajače pehara.

Djevojke su u konkurenciji mlađih juniorki osvojile 2. mjesto, a trčale su u sastavu: Asia Pol, Hana Mršić i Laura Bošnjak. Dečki su u konkurenciji mlađih kadeta bili fantastični i osvojili prvo mjesto, a trčali su u sastavu: Arian Matić, Jakov Horvat, Karlo Rudan, Diego Beaković, Marko Radessich i Arian Kadum.

Pobjednička ekipa je zaslužila nastup na državnom prvenstvu na kojem se očekuje borba za postolje!

U ponedjeljak 6. ožujka bez struje ulice dijelovi Vrsara, Funtane, Kaštelira, Nove Vasi, Višnjana…

noćna prometna policija nesreća noć mrak mračna

POREČ: Krivudao cestom pijan i bježao do Baderne. Tada je udario u policijski auto