in

Porečki NK Jadran u subotu gost u Labinu

Nakon početna 2 kola i fenomenalnog starta u novu sezonu 3. HNL Zapad, nogometaši porečkog Jadrana u subotu u 17 sati očekuje istarski derbi i gostovanje u Labinu kod NK Rudar Trans Euro. Sutrašnji protivnici u dvoboj ulaze s oprečnim raspoloženjem, dok Porečani uživaju nakon dvije uvodne pobjede i trenutno predvode ljestvicu, Labinjani su visoke ambicije usporili s dva uvodna poraza čiji će okus pokušati isprati u derbiju.

Trener Dalibor Šuran cijeli tjedan muku muči s ozljedama svojih igrača te neće moći računati na Abramovića, Sumića, Užilu i Šverka, dok će još nekoliko igrača biti upitno do samog početka utakmice. 

Vratar Antonio Pavlić koji je u karijeri branio boje oba kluba najavljuje nam utakmicu: “Nakon dobrog starta u sezonu želimo nastaviti u tom ritmu iako smo svjesni da ćemo se za to morati itekako pomučiti na možda i najtežem gostovanju u lizi kod jako dobre momčadi Rudara. U prilog nam sigurno ne ide i činjenica da će nedostajati nekoliko prvotimaca no dečki koji budu istrčali na travnjak sigurno će dati sve od sebe kako bi prenijeli trenerove zamisli i ostvarili naše ciljeve.”

Uz seniore i Škola nogometa započinje s natjecanjima te će 11 od 13 natjecateljskih momčadi biti aktivno narednog vikenda u svojim prvenstvima u Poreču, Pazinu, Umagu i Medulinu. 

SUBOTA 11.09.

10:00 – U13A – NK Jadran Poreč – NK Istra 1961 Pula (Veli Jože)
11:30 – U15A – NK Jadran Poreč – NK Istra 1961 Pula (Veli Jože)

NEDJELJA 12.09.

11:00 – U11B – NK Jadran Poreč – NK Livade (Veli Jože)
15:00 – U17- NK Jadran Poreč – NK Pomorac 1921 Kostrena (Veli Jože)
17:00 – U19 – NK Jadran Poreč – NK Pomorac 1921 Kostrena (Veli Jože)

Akcijski plan za mlade 2021. – 2025. središnja tema Dana mladih Istarske županije

Pripremaju se obavezne covid potvrde za zdravstvo