in

Porečki rukometaši izgubili od Umažana u revijalnom susretu

U derbiju istarskih premijerligaša s najdužim stažem momčad Umaga bila je veoma uvjerljiva i na kraju je slavila s dvocifrenom prednošću protiv Poreča. Ovaj susret zaista nije odlučivao o ničemu, pa je razumljiv nešto smireniji odnos obje momčadi prema njemu. Od samog početka domaćin je ušao odlučnije u utakmicu pa je u 16. minuti Horozović pogodio za 10:6. Nakon toga prednost je rasla, a gosti očekivano nisu ludovali, već su prigodu dobili i mlađi, na obje strane, piše Istrasport.

Na kraju visoka pobjeda za Umag u kojoj se istaknuo Marin Sinčić s osam golova, iako će ovu večer pamtiti i mladi Dino Horozović (6/7) i Luka Krupić (4/4). Kod gostiju od ostalih bolji Ivan Filipović s osam golova.

UMAG – Stella Maris – PREMIJER HMRL – 18. KOLO
SUCI: Matija Gubica i Boris Milošević (oba Osijek)

UMAG – POREČ 36:26 (16:12)

UMAG: Milas, Buvinić, Krupić 4 (1), Gavran, Maros, Horozović 6 (1), Bošnjak 5, Smiljčić 1, Maršan 5, Severec 6, Milinković, Gorbunovs, Koler 1, Sinčić 8 (2)
Trener: Boris Lisica
Sedmerci: 4/6, Isključenja: 6 minuta (Bošnjak 2, Smiljčić 2, Koler 2)

POREČ: Popović, Muranović 1, Šuman, Medved 2, Štifanić, Pribetić 2, Perić 6 (1), Ševo 1, Fatorić 2, Žagar 1, Filipović 8, Mišić, Brkić 2, Plovanić, Karić, Čipraka 1.
Trener: Dinko Đanković
Sedmerci: 1/2, Isključenja: 10 minuta (Muranović 2, Medved 2, Perić 2, Fatorić 2, Mišić 2)

Više čitajte na portalu Istrasport.eu.

KOME U UMAGU TREBAJU PROMETNI ZNAKOVI? Ukradeni smjerokazi, paneli, table…

DJELO POREČKIH GLUMACA: Večeras generalna proba, a sutra premijera “MANEŠTRE OD KAZALIŠTA”