in

DJELO POREČKIH GLUMACA: Večeras generalna proba, a sutra premijera “MANEŠTRE OD KAZALIŠTA”

Večeras, 11. ožujka, u 19 sati bit će generalna proba, a sutra u isto vrijeme, također u porečkoj kazališnoj dvorani, na programu je premijera predstave “Maneštra od kazališta”, nastale u sklopu projekta KUP 54+, sufinanciranog novcem Europske unije.

-San o svjetlima pozornice i nastupu na kazališnim daskama za porečku amatersku kazališnu skupinu starijih od 54 godine nije ostao samo hir iz djetinjstva. Naši su ga kreativci, pod vodstvom glumca i redatelja Nebojše Borojevića, odlučili ostvariti i ponosno ga predstaviti porečkoj publici u dva termina. Tema njihovog dramskog teksta njihove su bogate životne priče, u kojima su zbog različitih razloga odmaknuti od bavljenja umjetnošću. Više od pola stoljeća kasnije – stariji, iskusniji i mudriji – napokon su dobili priliku izraziti se i posvetiti razradi svojih velikih uloga. Ne propustite vidjeti njihovo malo umjetničko djelo prepuno pozitivne i kreativne energije, napisali su iz porečkog Učilišta.

Kazalište KUP 54+ projekt je Grada Poreča i partnera – Pučkog otvorenog učilišta, a financiran je u stopostotnom iznosu sredstvima Europske unije i Ministarstva kulture RH.

Ulaz na ove predstave je slobodan.

Karte rezervirajte preko online rezervacijskog sustava POU-a.

Porečki rukometaši izgubili od Umažana u revijalnom susretu

kaštel-tar-tanja kocijančić

Kontejneri za miješani otpad dijele se u Taru i Vabrigi, nakon toga slijedi Funtana