in

Porečki veslači osvojili šest medalja – Kosjenka Mikulčić najbolja u državi!

Porečki veslači osvojili šest medalja - Kosjenka Mikulčić najbolja u državi!

U Rijeci je ove subote održano Otvoreno prvenstvo Hrvatske u veslanju na ergometrima – Croatia Open Indoor 2020. Državno prvenstvo predstavlja vrhunac zimskog dijela veslačke sezone, na kojem je nastupilo 400-tinjak natjecatelja, među kojima se našlo i nekoliko prestavnika bosanskohercegovačkih i slovenskih klubova.

Natjecanju su prisustvovali najbolji hrvatski, ali i svjetski veslači, olimpijci i svjetski, odnosno europski rekorderi Martin i Valent Sinković. Damir Martin nije nastupio zbog ozljede.

Porečki veslači ostvarili su odlične rezultate, osvojivši čak šest medalja. Kosjenka Mikulčić najbolja je veteranka u državi sa zlatnim odličjem u ženskoj konkurenciji, dok je Siniša Radan osvojio broncu u kategoriji muških veterana. Naši veslači zlatnog su sjaja i u mješovitoj štafeti veterana u kojoj su Kosjenka Mikulčić, Luka Miloš, Robert-Lorenzo Morić i Siniša Radan osvojili prvo mjesto i time povećali kolekciju medalja porečkog kluba.

Državno prvenstvo na ergometrima označava kraj zimskog dijela sezone i ulazak u period veslanja na vodi. Veslački klub Adriaco i ove će godine biti domaćin regate Kadetskog veslačkog kupa, koja će se održati 11. travnja u uvali Peškera.

Izvor: Veslački klub Adriaco

Medalje za mlade nade porečkog mačevanja

Medalje za mlade nade porečkog mačevanja

Karate klubu Finida 11 medalja na Prvenstvu Hrvatske u katama

Karate klubu Finida 11 medalja na Prvenstvu Hrvatske u katama