in

Pregršt medalja za porečke gimnastičarke na vrsarskom Galatea kupu

Foto KRSG Poreč

Proteklog vikenda je u Vrsaru održan 7. Galatea cup koji je trajao od petka do nedjelje u organizaciji KREG Galatea Funtana/Vrsar. U petak je održano natjecanje u grupnim vježbama, u subotu i nedjelju individualni program. U subotu se u A programu iz porečkog Kluba ritmičko-sportske gimnastike natjecala juniorka Gresa Ramadani i osvojila dvije srebrne medalje u vježbama s obručem i trakom.

Foto KRSG Poreč ritmička gimnastika galatea cup vrsar
Foto KRSG Poreč

U nedjelju se natjecao B program pa je u kategoriji mini Lana Đurić osvojila 3. mjesto, mlađa kadetkinja Gala Velenik je osvojila 3. mjesto i Luana Milotić 7. mjesto. U kategoriji kadetkinja Olja Trbović je osvojila 1. mjesto u vježbi s obručem, te 2. mjesto u vježbi s loptom, Umma Ramadani je osvojila 2. mjesto u vježbi s obručem i 2. mjesto u vježbisa loptom, Marie Lou Čugalj je osvojila 3. mjesto u vježbi sa obručem i Rita Gulić je osvojila 11. mjesto u vježbi s loptom.

Juniorka Lea Jugovac je osvojila 1. mjesto u vježbi s obručem, te 3. u ukupnom poretku, dok je Lara Cramer osvojila 5. mjesto u vježbi s loptom.

Porečanke već idućeg vikenda putuju u Zagreb na Leda cup, javljaju iz KRSG-a Poreč.

Foto Policijska uprava istarska - Ilustracija

Najava Dana otvorenih vrata u Bujama. Žele privući mlade

Zatvoren promet kroz BUJE zbog 3. faze gradnje kružnog toka. Donosimo novu prometnu regulaciju