in

Prve dvije pobjede porečkih kuglačica u novoj sezoni

Foto ŽKK Istra Poreč

U subotu su kuglačice porečke Istre odigrale drugu utakmicu za redom u novoj kuglačkoj  sezoni. Prvu su odigrale u Zagrebu protiv domaće ekipe Endi tekstilac i pobjedile rezultatom 6:2

Ovog vikenda s istim su rezultatom pobijedile i ekipu koja također dolazi iz Zagreba – Zagreb. Rezultat u čunjevima u Poreču bio je 3461 koje je oborila ekipa Istre, dok su gošće oborile 3293 čunja. Razlika je bila u 168 čunja. Na samom početku utakmice nije baš izgledalo da će to tako ići do kraja, jer je igračica Zagreba, Paula Polanšćak, postavila veliki rezultat od 651 čunja. Time je Paula srušila stari rekord kuglane za 12 čunja koji je već godinama držala Nataša Ravnić.

Prvi krug je tako završio 1:1, a sličan je rezultat bio i nakon drugog bloka. U treći blok ulaze naše najiskusnije igračice Nataša Ravnić i Marijana Liović koje odličnom igrom usmjeravaju kraj utakmice. Koliko su bile superiornije ukazuje i to da su u zadnjem setu zamjenjene sa igračicama iz pričuve (Tea Štetić i Katarina Zajec). Za Istru igrale su još Nika Štetić, Dora Štetić, Maja Nanić i Valentina Pavlaković koja je dva kola za redom najuspješnija igračica.

ne diraj i ne objavljuj

Nesreća u Istri: 70-godišnji motociklist teško ozlijeđen nakon slijetanja s kolnika

ne diraj ovu fotku

Prevaren 30-godišnji Istrijan: Uložio velik iznos u kriptovalute. Umjesto zarade sve izgubio