in

Prvenstvo regije u stolnom tenisu – uspješni nastup Raula Vojinovića, Dominika Maršića i Marca Miolina

Ilustracija/Pixabay

Proteklog vikenda Stolnoteniski klub „Maestral“ i Grad Umag bili su domaćini Pojedinačnom prvenstvu Primorsko-Istarsko-Goranske regije za klince i klinceze te za najmlađe kadete i najmlađe kadetkinje.

Za Stolnoteniski klub Tar u kategoriji najmlađih kadeta nastupili su Raul Vojinović i Dominik Maršić. Svojom igrom uspješno su prošli natjecanje po skupinama, a zaustavljeni su tek u četvrtfinalu ovog  jakog regijskog turnira, doznajemo od trenera Zorana Holika.

Iako nisu uspjeli osvojiti odličja pokazali su da po kvaliteti spadaju među osam najboljih u regiji u svojoj kategoriji i nakon osvajanja novih bodova u klubu se nadaju da će obojica nastupiti i na tzv. TOP 8 natjecanju najboljih najmlađih kadeta početkom lipnja u Puli.

Idućeg tjedna izlazi najnovija rang ljestvica HSTS-a pa se nadamo da će obojica zadržati svoje pozicije među najboljima u regiji.

Na tom prvenstvu za STK Novigrad u kategoriji najmlađih kadeta igrao je Marco Miolin, a u posljednji tren nastup je zbog bolesti morao otkazati Liam Labinjan. Miolin ovoga puta svojom igrom nije uspio proći do glavnog turnira pa je natjecanje završio nastupima u skupini.

Na posljednjoj rang ljestvici HSTS-a Marco i Liam zauzimaju pozicije 16. i 17., a vrlo vjerojatno tako će  i ostati u konačnici na kraju ovogodišnje sezone. Idućeg vikenda na rasporedu je seniorska 1. Županijska liga za stolnotenisače i stolnotenisačice u Umagu, gdje će se ekipa Novigrada sastati s onima iz Pazina, Buzeta, Val Shark iz Fažane i Arena Ferro iz Pule, doznajemo od trenera Holika.

lopov pixabay ilustracija

Policija privela lopove koji su krali po Poreču, Taru, Funtani, Buzetu, Rovinju…

starci starije osobe old people

INTERES RASTE: Na pola radnog vremena u Hrvatskoj radi 9.000 umirovljenika