in

Puno medalja za porečke gimnastičarke – Idu na državno prvenstvo

U subotu je u Vrsaru održano Županijsko prvenstvo u slobodnom B programu u ritmičkoj gimnastici koje je ujedno bilo i kvalifikacijsko za državno prvenstvo.  Natjecale su se gimnastičarke iz tri istarska kluba: KSRG Gazela iz Pule, KREG Galatea iz Vrsara i KRSG Poreč iz Poreča.

U kategoriji mini Paola Puškarić je osvojila 1. mjesto dok je Lana Đurić osvojila 4. mjesto. U kategoriji mlađih kadetkinja Gala Velenik je osvojila 5. mjesto ukupno, dok je s obručem bila treća. U kategoriji kadetkinja Umma Ramadani je osvojila ukupno 1. mjesto (1. mjesta s obručem i loptom), Olja Trbović je osvojila ukupno 2. mjesto (2. mjesta i s obručem i loptom), Luana Milotić  je osvojila ukupno 3. mjesto (3. mjesto obruč, 4. mjesto lopta).

U kategoriji juniorki Marie Lou Čugalj je ovojila 1. mjesto (1. mjesto lopta, 2. mjesto obruč), Lea Jugovac je osvojila 2. mjesto (1. mjesto obruč, 2. mjesto lopta), Lara Cramer  je osvojila  3. mjesto (3. mjesto lopta, 4. mjesto obruč), Mia Tubaković je osvojila 4. mjesto (3. mjesto obruč, 4. mjesto lopta).

U kategoriji seniorki Ana Cvitković je osvojila 2. mjesto ukupno (2. mjesto obruč i čunj). Ovim rezultatima su se sve Porečanke kvalificirale na državno prvenstvo koje će se održati u Puli  17. lipnja.

Društvo invalida Poreč nagradilo likovne radove učenika: Najbolji bit će tiskani za posebnu prigodu

Počinje suradnja novigradskog nogometa s klubom Udinese

Započela suradnja između talijanskog Udinese Academy i Škole nogometa Novigrad – Dajla. Potpisana dvogodišnja suradnja