in

Puno medalja za porečke gimnastičarke na Gazela cupu: Zlatne medalje za ANU CVITKOVIĆ i MIJU TUBAKOVIĆ

Porečke gimnastičarke na Gazela cupu u Puli

Nakon uspješnog natjecanja na Trofeo dei Colori u Udinama gdje su nam najmlađe djevojčice došle sa medaljama (Rita Gulić zlato, Lana Boras srebro, Olja Trbović bronca, Lara Cramer dva zlata, Tena Čorić srebro i 6. mjesto, te Ava Asia Kanceljak bronca i 7. mjesto, te Laura Čendar 14. mjesto) još je jedan uspješan vikend iza porečkih gimnastičarki.

Na Gazela cupu u Puli na kojem se natjecalo oko 230 gimnastičarki iz 9 europskih zemalja Porečanke su pod vodstvom trenerice Natalije Tvrtković i sutkinje Jane Oplanić ponovno osvojile pregršt medalja. U kategorijama B light programa  Umma Ramadani  je u godištu 2011. osvojila 2. mjesto u vježbi bez rekvizita, dok je u godištu 2009. Ava Asia Kanceljak  osvojila 3. mjesto, Lara Cramer 4. mjesto, a Tena Ćorić 6. mjesto u vježbama s obručem. 

U kategorijama B programa godište 2010. Mia Tubaković je osvojila 1. mjesto, Marie Lou Čugalj 5. mjesto, te Kiara Beaković 7. mjesto u vježbama bez rekvizita.

U godištu 2009. Lea Jugovac osvojila je 4. mjesto u vježbi s obručem, dok je u kategoriji juniorki Ana Cvitković osvojila 1. mjesto u vježbi s obručem, te 1. mjesto u vježbi s loptom.

U kategoriji A programa godište 2008. Gresa Ramadani osvojila je 2. mjesto u vježbi sa obručem, te 3. mjesto u vježbi sa čunjevima.

Gimnastičarke nastavljaju s radom jer već idućeg tjedna ih čeka Županijsko prvenstvo koje je ujedno i kvalifikacijsko za završnicu kupa Hrvatske, doznajemo od predsjednice Kluba sportsko ritmičke gimnastike Poreč Ankice Jengić.

NEMA VIŠE BESPLATNO: Do kraja godine sve će električne punionice naplaćivati punjenje

HTZ: Autobusi i tramvaji europskih gradova oslikani motivima Hrvatske