in

Rukometaši Poreča krenuli s pripremama. Sedam igrača napustilo klub

Foto Rukometni klub Poreč

Rukometaši Poreča s prvim danom kolovoza krenuli su s pripremama za nadolazeću sezonu. Igrače Ilije Lovrinovića u Paket24 Premijer ligi – Ligi B čekaju susreti s PPD Zagrebom, Sesvetama, Bjelovarom, Trogirom, Moslavinom, Osijekom i KTC-om.

U porečkom sastavu došlo je i do nekih promjena u odnosu na sezonu 2021./22. Klub su napustili vratar Erik Krbavčić, krilo Luka Vučić, Sandi Đukanović, Karlo Moslavac te Kristijan Popović, dok je Tim Thoss zaključio svoju rukometnu karijeru.

Matija Car prvo je pojačanje Poreča na desnom krilu, kadetski reprezentativci, Petar Krupić i Marko Bajan, pojačali su poziciju desnog vanjskog i lijevog krila, dok se među vratnice vratio Bruno Čopić. Svoje ugovore produžili su Tomislav Bošnjak i Antonio Ljubić, na teren se vraća i Vedran Mataija, a prvoj momčadi priključeni su Diego Jelić te Teo Popović.

Tijekom nešto više od mjesec dana priprema, uz treninge u teretani i dvorani, Porečani će odigrati sedam prijateljskih utakmica. Prva provjera bit će Arena, zatim Tirol Austria, Urbanscape Loka i Labin. 26. kolovoza putuju u Švicarsku na turnir gdje će snage odmjeriti s Kriens Luzernom i BSV Stans, a za kraj pripremnog perioda čeka ih turnir u Rugvici

Siniša Vernik

Igor Ostojić novi ravnatelj Crvenog križa Poreč

Funtana - Foto Istra Terra Magica

FUNTANA prodala okućnice žiteljima za skoro 300.000 kuna