in

Rukometna reprezentacija stigla u Poreč

Hrvatska muška seniorska reprezentacija stigla je u Poreč, gdje je u nedjelju, 16. lipnja, očekuje posljednji susret kvalifikacija za EURO 2020. Susret s Belgijom na rasporedu je u 18 sati, a za posljednju utakmicu u sklopu kvalifikacija izbornik Lino Červar odlučio je dati predah četvorici igrača koji su imali iznimno napornu sezonu iza sebe. Reprezentacija će tako biti bez Domagoja Duvnjaka, Manuela Štrleka, Luke Stepančića i Željka Muse.

U međuvremenu reprezentaciji su se priključili Valentino Ravnić i Josip Ereš.

Matej Ašanin, reprezentativac Hrvatske:
“U ovako jedno važnoj utakmici protiv Švicarske za prvo mjesto u kvalifikacijama, mislim da nisam mogao očekivati bolji scenarij za samog sebe. Pobijedili smo i to je ono što je najvažnije. Protiv Belgije, mislim da kao i protiv Švicarske, jedna taktika, disciplina, brz i moderan rukomet i ne dopustiti im da se razmašu. Pokazati im da smo favoriti i da želimo zaključiti ovu sezonu s pobjedom.”

Ivan Sršen, reprezentativac Hrvatske:
“Slegnuli su se dojmovi svakako, stvarno nismo očekivali takvu podršku u Švicarskoj, kao da smo igrali kod kuće, stvarno jedna fantastična i nezaboravna atmosfera. Zasluženo smo pobijedili i to je ono najbitnije. Imamo priliku završiti jedan lijepi ciklus, zaokružiti ga jednom pobjedom i pokloniti navijačima pobjedu prije odlaska na odmor.”

RASPORED AKTIVNOSTI MUŠKE SENIORSKE REPREZENTACIJE:
Petak, 14. lipnja
– 10:00 – 12:00 trening (Hotel Diamant)
– 18:00 – 20:00 otvoreni trening (dvorana Žatika)
Svi navijači i prijatelji rukometa dobrodošli su na otvoreni trening muške seniorske reprezentacije, gdje će se po završetku treninga moći družiti s reprezentativcima i stručnim stožerom.

KAŠTELIR: Najbolje osmašice na prijemu kod načelnika

FOTOGALERIJA: Dan OŠ Poreč uz otvaranje školskog vrta, proslavu statusa Eko-škole i podjelu zlatnih pera i priznanja najboljima