in

Sajam Sport Fest od sutra do nedjelje u Poreču

Sport Fest je manifestacija posvećena sportu koja će se u porečkoj sportskoj dvorani Žatika odvijati od 12. do 14. listopada. Na konferenciji će govoriti brojni poznati iz svijeta sprota, među kojima će biti Ivica Kostelić, Miroslav Ćiro Blažević, Davor Rostuhar, Pero Kuterovac i Željko Vela, a nastupit će i drugi stručnjaci iz raznih grana sporta.

Posjetitelji će uz mnogobrojne demonstracije i testiranja raznih sportskih disciplina moći sudjelovati u sportskom B2B natjecanju. Prvo izdanje ovog događaja uključivat će trčanje, mali nogomet, 3-na-3 košarku i flying disc golf. Novitet će biti i sportske JUMP nagrade za zaslužne organizacije i pojedince u sportu u više kategorija.

Sport Fest je sajam sporta, ali i mnogo više od toga. Riječ je o manifestaciji kojoj je cilj objediniti strast prema sportu i zdravi način života. Spojit će se sportski profesionalci, klubovi, udruge i savezi s entuzijastima, lokalnim i državnim institucijama. Predstavit će se svi koji imaju aktivne veze sa sportom; sportaši i rekreativci, proizvođači sportske opreme i prehrane, tvrtke i udruge koje se bave uslužnim djelatnostima u sportu.

Detalji ove manifestacije, zajedno s programom dostupni su na www.sportfestporec.com.

Član žirija Supertalenta Davor Bilman ima besplatno predavanje u Poreču „Kako uspjeti sa svojom osobnošću“

Krađa na jedrilici u rovinjskoj luci