in

Sedam istarskih reprezentativaca ide u Tursku na Europsko kickboxing prvenstvo

Istarski kickboksači spremni za Tursku

EUROPSKO KICKBOXING PRVENSTVO ZA STARIJE KADETE I JUNIORE ISTANBUL (Turska) od 25.08. do 03.09.2023.

U Istanbulu (Turska) za nekoliko dana kreće Europsko Kickboxing Prvenstvo za starije kadete i juniore, u organizaciji svjetske WAKO federacije, na kojem se prijavilo 38 država, s ukupno 2.079 starteva i 1.640 natjecatelja. U sastavu hrvatske kickboxing reprezentacije na prvenstvo kreće i sedam mladih reprezentativaca iz tri istarska kickboxing kluba:

KBK “KING” POREČ – Eva Leona Komšić, KBK “PLANET SPORT” PULA – Ivano Čelić, Michael Stenta, Martina Grabar, Noa Jaklin, Matan Katalinić i KBK “BUJE” Buje – Anđelina Videc.

S njima u pratnji idu i treneri: Leonardo Komšić, ujedno i direktor Hrvatske kickboxing reprezentacije, te Edi Višković kao selektor reprezentacije za tatami discipline.

Istarski reprezentativci odradili su vrlo naporne i kvalitetne pripreme i spremni odlaze na prvenstvo. Treneri istarskih boraca optimisti su glede nastupa na prvenstvu s obzirom na dosadašnje rezultate na velikim natjecanjima i na formu reprezentativaca.

Istarski reprezentativci na put kreću u subotu 26.08.2023. a povratak se planira 3.09.2023. godine u večernjim satima, javlja tajnik Kickboxing saveza Istarske županije Mladen Ljubojević.

Bez vode 23. kolovoza jedna ulica u porečkom Malom Maju

Foto TZ Funtana - Koncert opennih diva Sandre Bagarić i Martine Tomčić - Antonio Paljuh

U Funtani publika ovacijama nagradila operne dive Sandru Bagarić i Martinu Tomčić