in

Školsko sportsko društvo “VRSAR-FUNTANA” dobilo nagradu za iznimna dostignuća od ŠSS-a Istarske županije

Sanja Matukina - Foto OŠ V. Nazora Vrsar

Školski sportski savez Istarske županije dodijelio je posebno priznanje Školskom sportskom društvu “Vrsar-Funtana” za iznimna postignuća i promociju školskog sporta na 15. obljetnici osnutka Školskog sportskog saveza IŽ-a

plaketa za osnovna škola vrsar školsko sprotsko društvo vrsar funtana
Foto OŠ V. Nazora Vrsar

U školskoj sportskoj dvorani Osnovne škole Marije i Line u Umagu nedavno je održana svečanost obilježavanja 15. obljetnice osnutka Školskog sportskog saveza Istarske županije.
Nakon uvodnih pozdravnih riječi, umjetničkog i sportskog programa, dodijeljene su brojne nagrade školskim sportskim društvima za postignute rezultate u proteklom periodu kao i monografija 15. godišnjice ŠSS-a Istarske županije te godišnjak Saveza.

Na svečanosti su prisustvovali pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, sport i tehničku kulturu Istarske županije Patricia Percan, glavni tajnik Hrvatskog školskog sportskog saveza Ivan Dujić, tajnik Istarskog školskog sportskog saveza Franjo Ivanišević, dopredsjednica Upravnog odbora ŠSSIŽ Julija Štemberga te Slaviša Šmalc, pročelnik Upravnog odjela za opće poslove i društvene djelatnosti Grada Umaga.
U ime Osnovne škole Vladimira Nazora Vrsar priznanje je primila Sanja Matukina, prof. tjelesne i zdravstvene kulture i voditeljica  Školskog sportskog društva „Vrsar-Funtana”.

-Ponosni smo na naše bivše i sadašnje učenike, koji su kroz period njihova obrazovanja te kao učenici naše škole tijekom ovih petnaest godina postizali zavidne rezultate osvajajući medalje na županijskim, državnim i Svjetskom natjecanju. 

Zahvalni smo na zajedničkoj suradnji s istarskim školskim sportskim savezom koji organizacijom raznih natjecanja, kao i Hrvatskom školskom sportskom savezu, koji kroz razne programe i projekte omogućavaju  da se naši učenici educiraju i razvijaju kroz sportske aktivnosti, poručili su iz OŠ V. Nazora Vrsar.

korona covid

Istra u utorak: Još dvije osobe preminule. Više izliječenih nego novozaraženih

Poziv obrtnicima na online seminar na temu financijskog opismenjavanja – Ovo su novi termini