in

Slavlje porečkih rukometaša za kraj godine nad Rudarom

Foto RK Poreč

Rukometaši Poreča u posljednjoj utakmici 2021. slavili su nad Rudarom 32:25 (18:14) nakon što su kroz cijelu utakmicu bili u vodstvu. Ova pobjeda odvodi Poreč na 14 bodova čime su vrata Lige za prvaka jako otvorena. Ovisno o rezultatima drugih utakmica Lige A, Poreč mjesto u top 3 može osigurati i prije zadnjeg kola u kojem gostuje kod Umaga.

šajete poreč rukomet
Foto RK Poreč

Utakmicu je bolje otvorio Poreč koji je već nakon deset minuta igre imao +5 (7:2) na semaforu. Gosti su igrom 7 na 6 pokušali brže i lakše stići do pogodaka, što im i uspijeva pa su do 17. minute preko Andreja Trčka smanjili na 7:9. No, taj je nalet Rudara kratko trajao, a naši su igrači uz podršku s tribina stvorili seriju 5-0 za 16:8. Na odmor se otišlo pri 18:15 uz pet pogodaka Antonija Ljubića.

Foto RK Poreč utakmica rukometaši 11-12-2021
Foto RK Poreč

U nastavku je sve izgledalo kao da nema promjene, ali nalet Rudara oko 40. minute mijenja to, te gosti stižu na samo minus dva (20:22). Pozvao je trener Ilija Lovrinović minutu odmora, koja je dobro došla Poreču, koji se uz obrane Erika Krbavčića i golove Luke Vučića ponovno odvaja. Upravo to je bilo presudno za kasnije slavlje 32:25.

U redovima Poreča najefikasniji bio je Luka Vučić sa šest pogodaka, dok su po njih pet upisali Antonio Ljubić, Lucian Krajcar i Tomislav Bošnjak. Na vratima je Erik Krbavčić sakupio 11 obrana. Kod gostiju istaknuli su se Valentino Rutnas s osam i Andrej Trčak sa sedam zgoditaka, dok je vratar Josip Žitković sakupio devet obrana.

Paket24 Premijer liga, Liga A, 13. kolo:
Poreč – Rudar 32:25 (18:14)

Poreč: Krbavčić 11 obrana (9+2), Vladić 1 gol; Muranović, Thoss 2, Krajcar 5, Vučić 6, Petrov, Boka, Malinarich, Rađaković 4, Plovanić, Moslavac, Ikanović 4, Vinković, Bošnjak 5, Ljubić 5
Isključenje: 14 minuta
Sedmerci: 5/5

Rudar: Žitković 9 obrana (9+0), Otmačić; Skenderović 3, Runtas 8, Jurić 1, Štajnkler 2, Škiljan, Gaća 2, Trčak M, Suban, Štanjkler T. 2, Starčević, Trčak 7, Vrpoljac, Bartolić
Isključenje: 12 minuta
Sedmerci: 4/6

Potraga za djevojčicom u Dragonji - Foto HGSS

HGSS objavio detalje potrage za djevojčicom. Šef policije: „Svi smo se nadali da će završiti sretno“

funtana potšandski sandučić djed mraz advent

Funtana: Djed Mraz postavlja sandučić u koji djeca mogu ubaciti pisma sa željama