in

SRK Running Fox sjajan u Poreču: Edi Pašić ukupni pobjednik Istarske zimske lige

Jučer je završena 17. sezona Istarske zimske lige u trčanju. Zadnje kolo, od njih ukupno sedam, održano je u Poreču. Odličja su se osim za ovu utrku, dijelila i za ukupni plasman u nekoliko kategorija.

Diklić, Pašić i Lisec

Sportsko rekreacijski klub Running Fox cijelu je sezonu uspješno nastupao na utrkama zimske lige, a to potvrđuju i rezultati njihovih članova. U ukupnom poretku svih trkača najuspješniji bio je Edi Pašić koji je pobijedio u pet od sedam održanih utrka. Time je osvojio titulu apsolutnog pobjednika. Također, u svojoj kategoriji (seniori) osvojio je prvo mjesto, dok je na trećem mjestu u istoj kategoriji završio još jedan član Running Fox-a Marijan Dželalija. Kod natjecateljica odlično treće mjesto u kategoriji veteranke 1, osvojila je Indira Picco.

Na kraju vrijedi spomenuti i rezultate jučerašnje utrke u kojoj su ponovo sjajni bili Edi Pašić sa prvim mjestom, Matija Lisec završio je na drugom mjestu, a Ivan Diklić na trećem. Time je nastavljen uspješan niz trkača iz SRK Running Fox-a koji su na trećoj uzastopnoj utrci osvojili prva tri mjesta, objavio je klub.

Foto Hrvatski Crveni križ

Hrvatski Crveni križ: Tražimo prevoditelje s ukrajinskog jezika

POREČ: Otvoreno moderno igralište na Materadi vrijedno 2 milijuna kuna