in

STARTAO 30. ATP U UMAGU: Prpić pobijedio Ivaniševića u egzibicijskom meču – Tony Cetinski napunio Dance Arenu

Goran Prpić pobijedio je Gorana Ivaniševića u spektakularnom egzibicijskom meču na 30. izdanju Plava Laguna Croatia Open Umag, na istom terenu na kojem ga je pobijedio 1990. godine i osvojio svoj jedini ATP naslov u karijeri.

U vrhunskom meču teniskih legendi, poznatih po osebujnom i originalnom stilu igranja, Prpić je nakon jednog odigranog seta Ivaniševića svladao rezultatom 6:4. Repriza umaškog finala tako je na najbolji mogući način obilježila važan jubilej jedinog hrvatskog ATP turnira. ATP stadion Goran Ivanišević bio je prepun gledatelja koji su došli vidjeti meč između dva Gorana i do samoga kraja iščekivali rezultat ovog napetog dvoboja.

Iako je bilo riječ o ozbiljnom teniskom meču, zabave nije nedostajalo. Za atraktivne trenutke na stadionu pobrinuo se poznati radijski voditelj Luka Bulić, koji je izveo svoj novi bullhit „Devedeseta“ i tako od srca nasmijao brojne gledatelje egzibicijskog meča. Publiku je impresionirala i koreografija navijačica Top Stars iz Umaga, koje su svojim plesom ovjekovječile jubilarno izdanje Plava Laguna Croatia Opena Umag i zaslužile gromoglasan pljesak, a povodom 30. obljetnice turnira nebo su preplavili i rođendanski baloni, priopćeno je iz ATP-a.

Emocije gledatelja evocirale su i snimke prvog dvoboja Ivaniševića i Prpića koje su podsjetile na nezaboravne dane kada je profesionalni tenis došao u Umag. Nakon prvog odigranog egzibicijskog meča, ove srijede na redu je nova repriza finala, ali ovoga put finala Wimbledona iz 2001. godine, kada je Ivanišević pobijedio Australca Patricka Raftera.

Spektakularan dan u Umagu završen je velikim koncertom Tonyja Cetinskog, koji se hitovima poput „Onaj tko te ljubi sretan je“, „Ja sam zaljubljen“ i „Blago onom tko te ima“, pobrinuo za odlično raspoloženje.

VIŽINADA: 15. srpnja kreće sanacija ceste kod groblja Božje polje, vozit će se obilazno

ODLAZI IZ RIJEKE: Porečki vratar Simon Sluga pred transferom karijere