in

ODLAZI IZ RIJEKE: Porečki vratar Simon Sluga pred transferom karijere

Foto HNS

Porečki vratar, igrač Rijeke i hrvatski reprezetativac Simon Sluga odlazi u Englesku!

Kako piše Sportcom.hr, prema svemu sudeći trebao bi već ovog tjedna početi pakirati stvari. Prema neslužbenim informacijama Rijeka privodi kraju pregovore s engleskim klubom koji igra Championship.

Izgleda da 26-godišnji Sluga ne ide ni uz jedan od klubova koji su se zadnjih tjedana (Sheffield United, Derby County, Norwich…) u engleskim medijima spominjali kao mogući kupci.

Nije poznat ni iznos transfera.

Kako navodi Novi list, Sluga prema Transfermarktu vrijedi 1,45 milijuna eura, a na Rujevici se ne žure, vjeruju da bi mogli utržiti i dosta više, preko 2 milijuna eura. Prvi Rijekin vratar nakon osvajanja Kupa u Puli spominjao se i kao putnik u redove Sheffield Uniteda, a u posljednje vrijeme i kao novi vratar hrvatskog prvaka Dinama, u slučaju da Livaković napusti redove “modrih”.

Čuvar mreže NK Rijeke prošlog je mjeseca debitirao na vratima hrvatske seniorske nogometne reprezentacije u utakmici protiv Tunisa.

Sluga je iz porečkog NK Jadran otišao u zagrebački Dinamo (koji se i sada opet spominje za transfer) gdje je proveo dvije sezone, nakon čega ga je Rijeka uzela pa posudila Juventusu na godinu dana. Sluga je kasnije branio golove Hellas Verone, kostrenskog Pomorca, zagrebačke Lokomotive i talijanske Spezie.

STARTAO 30. ATP U UMAGU: Prpić pobijedio Ivaniševića u egzibicijskom meču – Tony Cetinski napunio Dance Arenu

ZBOG UGRIZA POSKOKA: Ogorčeni pacijent nezadovoljan jer mu na porečkoj Hitnoj pomoći nisu pomogli – spasili ga u Puli