in

TAR: Bronce za stolnotenisače Ivana i Danijela Filipovića, Raula Vojinovića i Dominika Maršića

Nakon dvodnevnog gostovanja u petak i subotu u Opatiji, na Međunarodnom stolnoteniskom turniru Milenij Open 2019., iznimno naporan vikend za mlade sportaše stolnotenisače iz Tara ipak je rezultirao zavidnim rezultatom za ovaj mali klub. Naime na 4. Otvorenom županijskom turniru u Umagu održanom u nedjelju, mladi stolnotenisači iz Tara ostvarili su odličan uspjeh plasiravši se u polufinale glavnog žrijeba  i osvojivši četiri bronce.

Medalje su osvojili Ivan Filipović  i Danijel Filipović u kategoriji mlađih kadeta dok su u konkurenciji najmlađih kadeta treće mjesto podijelili  Raul Vojinović i Dominik Maršić. Nešto manje uspjeha od svojih suigrača imali su Teo Maršić i Lucas Miljanović koji su natjecanje završili u skupinama svom mlađe kadetskom uzrastu. Ove medalje zasigurno su rezultat napornih treninga i odricanja koje ovi mladi sportaši tijekom cijele godine upražnjavaju a ova sezona ujedno je jedna od najuspješnijih u nekoliko proteklih godina. Umaški  turnir bio je i posljednji bodovni turnir za tzv.“TOP 8“  županije a sada sa sigurnošću možemo reći da su se čak šestorica igrača Tara plasirala na rang ljestvicu najboljih osam i sredinom svibnja ćemo znati kako će završiti sezonu.

Nadamo se lijepim vijestima u svibnju a do tada na rasporedu je također u Umagu, seniorski i veteranski turnir  na kojem će nastupiti i stolnotenisači Tara, kazao nam je njihov trener Zoran Holik.

Proslava Praznika rada u POREČU i Sv. LOVREČU

TAR: Tribina za građane o održivom gospodarenju otpadom 3. svibnja