in

TAR: Iris Baljak opet zlatna. Njen klub pobjednik 4. kola Croatia kupa u daljinskom jahanju

Foto KK Vinia - Iris Baljak osvojila zlato

Jučer, 3. lipnja, u Repincu održano je 4. kolo Croatia kupa u daljinskom jahanju u organizaciji KK Challenge. Nastupio je 31 jahaći par na utakmicama CEN1* 84 km, B 62 km, A 44 km te D 21 km. Konjički klub Vinia nastupio je sa sedam jahaćih parova.

Foto KK Vinia
Foto KK Vinia

Na utakmici B 62 km u kategoriji juniora nastupila je Tarčanka Iris Baljak na grlu Mabrouk Mohar te su i ovaj put pobijedili .Na istoj utakmici u kategoriji seniora nastupila je Sarah Trčak na grlu Aziz uz plasman na 5. mjesto. Na utakmici A 44 km u kategoriji juniora nastupile su Eva Jurković i Salina (5. mjesto), Stela Baljak i Princ (6. mjesto) i Tia Mandarić i Hiron (10. mjesto).

Antonija Pranjić i Gard koji na žalost ovaj put nisu završile utakmicu. U kategoriji seniora na utakmici A 44 km nastupila je Ana Pažur na grlu Al Hadye te se plasirala na 4. mjesto. S ukupno osvojenih 2.436 bodova KK Vinia pobjednik je i ovog kola Croatia kupa.

Foto KK Vinia
Foto KK Vinia

Ova utakmica bila je jedna od vrlo zahtjevnih po pitanju staze i ponosni smo na sve naše jahače koji su pazili na svoje konje.

Sljedeće na rasporedu je 5. kolo Croatia kupa i Prvenstvo Hrvatske koje će se održati 24. lipnja u Čazmi.

Fotografije: arhiv HGM-a i glazbenika koncert

Grožnjan opet centar glazbenih radionica i koncerata – Prvi nastupa jedinstveni World Youth Choir

policija

Na Istarskom ipsilonu noćas poginuo motociklist