in

TAR: Ivan Filipović pobjednik božićnog stolnoteniskog turnira

Kao što je bilo i najavljeno, proteklog tjedna održan je Božićni turnir stolnotenisačica i stolnotenisača STK Tar koji je ovog puta okupio deset članova mlađeg uzrasta. Igralo se po sistemu TOP “10“ a pobjednik ovogodišnjeg turnira je Ivan Filipović s devet pobjeda, drugo mjesto su podijelili Danijel Filipović, Raul Vojinović i Dominik Maršić sa sedam pobjeda svaki, dok su treću poziciju podijelili Lucas Miljanović, Teo Maršić i Ante Antičević s po četiri pobjede.

Na začelju našle su se  dvije mlade stolnotenisačice Petra i Mihaela Filipović te Mateo Fator.

Kao i svake godine svim sudionicima turnira podijeljene su slatke nagrade a svi prisutni mogli su uživati u odličnoj atmosferi i druženju.

Također, proteklog tjedna stolnotenisači Tara pozvani su u stolnoteniski kamp u Vrsaru gdje je gostovao mladi stolnoteniski trener Huan Yiping iz Kine koji je mlade igrače podučavao novim tehnikama te ponešto o načinu treniranja stolnotenisača u Kini. Tom prigodom kineskom treneru uručena je  i klupska majica STK “Tar“ kao uspomena na njegovo druženje sa najmlađim sportašima stolnotenisačima Tara.

-Zahvaljujemo svima koji su omogućili ovo nezaboravno iskustvo, zahvaljujemo se svima koji pomažu u radu kluba, prije svega Općini, Turističkoj Zajednici i Osnovnoj školi Tar-Vabriga a naravno i roditeljima bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće. Svima želimo Sretan Božić i  uspješnu Novu 2020.godinu a sa novom godinom radujemo se novim sportskim uspjesima i rezultatima naših najmlađih članova, poručio je trener kluba Zoran Holik.

Božićni turnir u briškuli i trešeti u Zajednici Talijana Poreč 21. prosinca

Tradicionalna božićna fešta Centra za inkluziju Poreč