in

TAR/NOVIGRAD: Mali stolnotenisači završili pripreme

Programom rada za sezonu  2020./21. stolnotenisači i stolnotenisačice Novigrada uspješno su planirali i proveli petodnevni pripremni  stolnoteniski kamp, koji je održan protekli tjedan u Novigradu (24.-28.08.2020.).

U kampu je sudjelovalo više od desetak  igrača i igračica Novigrada, te djeca i gosti iz susjednog Stolnoteniskog kluba “Tar“.

Nažalost ove godine zbog epidemiološke situacije, u posjet im nisu mogli doći najavljeni gosti – stolnotenisači  iz njemačkog grada Kölna no nadaju se da će se do kraja godine i to uspješno realizirati.

Svakodnevno su se u kampu, prenosi trener Zoran Holik, usvajale nove vještine i podizala sportska forma kako bi igrači lakše prebrodili napore koji im slijede.

Posljednjeg dana kampa  uspješno je održan i mješoviti ekipni turnir na kojem su domaćini imali nešto više uspjeha.

-Ovom prilikom zahvaljujemo se svima koji su pomogli rad kampa a veliko hvala ide roditeljima koji su nas opskrbili sa pićem i slatkišima za cijelo vrijeme trajanja kampa. Sportska sezona sa nešto izmijenjenim uvjetima započinje ubrzo a redoviti treninzi kreću zajedno sa početkom školske godine, poručili su iz kluba.

Ugostitelji kroz akciju „5 DO 12” organiziraju tihi prosvjed

korona covid

Istra u novi tjedan s 2 novozaražena