in

TAR/NOVIGRAD: Mladi igrači učili i vježbali u stolnoteniskom kampu

Proteklog tjedna, točnije od 5. do 7. siječnja, u organizaciji Stolnoteniskog kluba Novigrad održan je trodnevni stolnoteniski kamp za sve mlađe uzraste. Voditelj kampa bio je licencirani trener STK Novigrad, Zoran Holik, a u kampu su sudjelovali najmlađi članovi novigradskog kluba: David Bogojević, Marco Miolin, Leon Kajinić, Dominik Bartolović i Leonora Petek.

U radu kampa pridružili su se i najmlađi članovi iz obližnjeg Stolnoteniskog kluba Tar: Mauro Radojković, Simon Panić, Petra Filipović, Mihaela Filipović, Gloria Greblo i Emanuel Greblo.

Stolnoteniski kamp u Novigradu
Stolnoteniski kamp u Novigradu

Trodnevno sportsko druženje proteklo je u izvrsnoj atmosferi i velikom odazivu djece, što je još jedan pokazatelj da i u ovim teškim vremenima za sport još uvijek postoji želja i volja kod djece za sportom i neprekidnim učenjem. Svakodnevno u kampu su se odrađivale vježbe i teme od osnova stolnog tenisa, poligona  za kondicijsku pripremu pa sve do zahtjevnih vježbi sa stolnoteniskim robotom. Jubilarni, deseti po redu novigradski zimski stolnoteniski kamp samo je nastavak na regionalne i županijske kampove nedavno održane u Vrsaru i Poreču, a ujedno je poslužio kao odlična priprema i uvertira za nastavak drugog dijela takmičarske sezone 2021./22.              

Novo igralište u Bonacima - Foto Grad Poreč

Dovršena izgradnja igrališta u Bonacima

očevid policija požar zgarište foto policija

POREČ: Utvrđen uzrok požara kuće u Musaležu