in

TAR: Sestre Iris i Stela Baljak pune medalja u finalu Croatia kupa. Njihov konjički klub najbolji u Hrvatskoj

Foto KK Vinia

Konjički klub Vinia najbolji hrvatski klub u daljinskom jahanju i u 2022.

Proteklog je vikenda u Zagrebu održano Finale Croatia kupa u daljinskom jahanju na kojem su jahači KK Vinia osvojili brojna odličja.

Na utakmici CEN 1* 80 km u kategoriji juniora 1. mjesto osvojile su Porečanka Eva Jurković & Salina na utakmici B 60 km, potom Tarčanke: 1. mjesto Iris Baljak & Mabrouk Mohar a 2. mjesto Stela Baljak & Yum de Galeon na utakmici A 40 km u juniorskoj kategoriji. 2. mjesto osvojili su Dominik Jus & Dihaj dok su u seniorskoj kategoriji 2. mjesto osvojili Ivan Vodogažec & Said  na istoj dužini staze. Laura Šapić & Melek u ulozi mentora plasirale su se na 6. mjesto. Na utakmici su sudjelovale i Lucija Delić & Ameera koje su nakon starta odustale od daljeg natjecanja.

Foto KK Vinia
Foto KK Vinia

I na ovom posljednjem kolu Croatia kupa KK Vinia osvojio je ekipno 1. mjesto.

-S obzirom da je ovo bilo posljednje natjecanje Croatia kupa ove godine dodijeljene su nagrade za ukupni plasman sezone gdje su Stela Baljak & Yum de Galeon osvojile 3. mjesto u kategoriji juniora. Naš klub je s ukupno osvojenih 16.093 boda već drugu godinu za redom proglašen najboljim hrvatskim klubom u daljinskom jahanju uz rekordan broj bodova u povijesti daljinskog jahanja što je neki klub osvojio, objavio je KK Vinia.

Foto KK Vinia
Foto KK Vinia

Foto Studio Tumpić - Prenc Rovinj

Veliko priznanje struke rovinjskom Studiju Tumpić/Prenc: Pentawards za dizajn etikete vina

Foto PU istarska

Policija na Danu otvorenih vrata demonstrirala sve svoje snage. Najveće zanimanje izazvao Duks