in

TAR: Stolnotenisači kadetski VICEPRVACI ISTRE, najmlađi osvojili broncu

Proteklog vikenda u Poreču održano je Ekipno prvenstvo županije u stolnom tenisu za sve mlađe kategorije i to za 2109. godinu. Nastupilo je nešto više od 40-ak stolnotenisača i stolnotenisačica u ukupno deset starosnih kategorija a boje kluba iz Tara u tri kategorije branili su Ivan Filipović, Danijel Filipović, Dominik Maršić, Teo Maršić, Raul Vojinović, Lucas Miljanović i Ante Antičević.

Odličnom igrom u kategoriji kadeta stolnotenisači Tara pobjedom protiv porečkog Jadrana te porazom od Pule osigurali su drugu poziciju i naslov ekipnih viceprvaka za sezonu 2019. 

U kategorijama mlađih kadeta i najmlađih kadeta ekipe Tara također su bile uspješne a osvojile su brončana odličja.

-Možemo slobodno reći i da je ovo bio i jedan od najuspješnijih nastupa najmlađih stolnotenisača u ovoj sportskoj sezoni a nadamo se da će se uspjesi nastaviti i u nastavku sezone koja je pred njima. Čestitamo svima na ostvarenim uspjesima a nova uzbuđenja prema kalendaru natjecanja očekuju nas već za dva tjedna kada je na rasporedu Memorijal „Matija Gregić“ u Osijeku te krajem mjeseca prvenstvo regije u Vrsaru i vikend poslije veliki turnir Memorijal „Saša Paar“ u Zagrebu, najavio je njihov trener Zoran Holik.

POREČ: Nova prometna regulacija na raskrižju Vrsarske i Motovunske ulice od 4. listopada

Akcija Lionsa za napuštene životinje: Za azil HappyEnd prikupljeno 20 tisuća kuna