in

TAR: Velik interes za Dan otvorenih vrata Goalkeeper campa Cotić-Starčić

Foto Turistička zajednica općine Tar-Vabriga

Aleksa Cotić i Aleksandar Starčić, čelnici Goalkeeper campa Cotić-Starčić, održali su jednodnevni vratarski kamp u Taru. U suradnji s Turističkom zajednicom općine Tar-Vabriga sinoć su na sjajno uređenom mjesnom igralištu odrađena četiri treninga s 20 sretnika koji su u manje od sat vremena zatvorili prijave. Naime, oni su  imali najbrži prst i upali u kvotu upisanih. Dovoljno je reći da su polaznici za taj jedan trening potegli iz Zagreba, Ljubljane, Rijeke i naravno cijele Istre.
-Još jedna sjajna i hvalevrijedna gesta u režiji Alekse Cotića i Aleksandra Starčića. Kao što je obećao Cotić s kolegom Starčićem doveo je na jedan dan svoj Goalkeeper Camp u Tar, ističe direktorica Turističke zajednice Sanja Žužić.

KAko kažu vlasnici kampa, prednost su imali dečki koji dosad nisu uspjeli ući u termine, pa im je bilo posebno drago da su bar na jedan dan imali priliku uživo vidjeti kako to rade u Goalkeeper Campu. Ono što treba istaknuti jest da su ubacili četiri svoja stalna polaznika upravo zato da bi svaki predvodio pojedinu grupu i primjerom vodio ostale polaznike.

Aleksa Cotić kaže: „NK Istra Tar moj je klub koji mi je prvi prije sedam, osam godina pružio šansu i to se ne zaboravlja. Pored svih obaveza koje su sve veće i koji ovaj projekt nosi dan danas jednom tjedno ovdje odrađujem treninge. Novac ovdje nikad nije bio prioritet, već prijateljstvo koje nema cijenu. Ovo danas je najmanje što sam mogao učiniti za ovaj klub, ovo mjesto i ove prijatelje.
Ovo je bio Dan otvorenih vrata, a kad infrastruktura bude gotova, obećavam da će Tar biti domaćin pravog Goalkeeper Campa, onog koji je ove godine postao najveći vratarski kamp u Europi na ponos svih nas.“

Aleksandar Starčić je izjavio: „Sretni smo što smo odradili nešto novo i omogućili mladim vratarima da izbliza i uživo vide kako to u Goalkeeper Campu rade. Istina, u jednom treningu teško je sve predstaviti, ali trudili smo se pokazati bar neke osnove polaznicima koji dosad nisu imali priliku raditi s nama. Nadamo se da smo u tome uspjeli a vratarima koji nisu uspjeli ući u popis obećavamo još takvih i sličnih akcija. I za kraj hvala NK Istri Tar i Turističkoj zajednici te njenoj direktorici Sanji Žužić na sjajnom gostoprimstvu. Naš staff ide dalje. Već sljedećeg tjedna selimo u Sloveniju u Postojnu koja će drugu godinu zaredom biti domaćin petodnevnog kampa.“

Foto StockSnap za Pixabay - Ilustracija

Besplatne edukacije o korištenju interneta za umirovljenike, mlade i nezaposlene iz Poreča, Poreštine i Tinjana

NE DIRAJ FOTKU

Kreće toplinski val. Temperature idu prema 40°C, civilna zaštita izdala upozorenje