in

TAR: Vratar Jakov Ivinović opet u poznatom Goalkeeper campu

Među polaznicima iz Istre je i Jakov Ivinović iz Istre Tar koji je već standardni polaznik kampa.

Bliži se kraj godine a to je vrijeme kad mladi vratari s područja cijele Hrvatske hrle u najveći i najpoznatiji vratarski kamp u Hrvatskoj – Goalkeeper camp.

Ove zime zbog ogromne zainteresiranosti termini kreću ranije i to sa susjednom Slovenijom – prvi put u Izoli od 15. do 19. prosinca. Termin je davno popunjen s vratarima koji nam dolaze iz Kopra, Izole, Dekana, Postojne, Sežane i Ljubljane.

Na ovaj potez su se odlučili kako bi što više mjesta oslobodili za Dajlu te pružili sto veću priliku vratarima s ovog područja da budu dio naše velike obitelji.

Dajla i ovu godinu ide u dva termina i to od 26.12 do 30.12.2021. i 02.01 do 06.01.2022.

U ova dva termina Dajlu će pohoditi 50 vratara s područja cijele Hrvatske. Iako je kamp dnevnog karaktera vratari nam dolaze iz Zadra, Splita, Rijeke, Zagreba, Varaždina, Čakovca i Slavonskog Broda.

Istra će također imati 30-ak polaznika.

Među polaznicima iz Istre je i Jakov Ivinović iz Nogometnog kluba Istra Tar koji je već standardni polaznik kampa.

Uz svu dobru volju opet nažalost nisu uspjeli primiti velik dio vratara, ali njihov se način rada već odavno prepoznao i upravo zbog toga su danas na vrhu.

Goalkeeper camp je dogovorio nove kampove tako da već za Uskrs drugi put ide na sjever Hrvatske u Nedelišće i potom u Ravnu Goru, koja će premijerno ići u čak četiri termina s 80 vratara.

-Nakon sto smo postali najveći i najpoznatiji kamp u Hrvatskoj to isto želimo postati i u susjednoj Sloveniji, naglasio je vlasnik kampa Aleksa Cotić. 

pula sastanak župan košarka arena

NOVOST: U Areni turnir u košarci 3×3

novigrad prosinac božić ukras ukrašene ulice parkovi foto TZ Novigrad

Prosinačke radosti u NOVIGRADU: Predstave, koncerti, gastro ponuda i Baka Mraz u akciji