in

TAR: Završeno klupsko natjecanje top 8, ovo su najbolji stolnotenisači

Foto Stolnoteniski klub Tar

Završnica klupskog natjecanja TOP 8 svih članova i članica Stolnoteniskog kluba Tar danas je uspješno privedena kraju. Nakon više od 150 pojedinačnih mečeva dobili su dobio konačno najboljih osam igrača/ica koji su uz ogroman trud i zalaganje proteklih tjedana pokušali izvući svoj maksimum u stolnoteniskoj igri.

Najbolji dojam ostavile su Lejla Jahić osvajanjem zlatnog odličja, Petra Filipović sa srebrnim odličjem te Andrija Knežević sa osvojenim brončanim  odličjem.

Svim ostalima plasiranim od četvrtog do osmog mjesta također su pripala odličja, dok su plasirani nakon osme pozicije zasluženo dobili slatkiše.

Turnir je bio odlična uvertira za klupski stolnoteniski duel između Tara i Novigrada koji će se održati idućeg mjeseca, kada će ponajbolji igrači i igračice iz oba kluba nastupiti po prvi puta na završnici TTS projekta koji je započeo prošle godine.

-Ovom prilikom svim članovima Stolnoteniskog kluba Tari svim zaljubljenicima u stolni tenis, želimo čestitati Međunarodni dan stolnog tenisa koji se obilježava svake godine na današnji dan (23. travnja), objavili su iz ovog tarskog kluba.

Foto di klaus_schrodt da Pixabay venecija

Jedinstveni slučaj u svijetu: Venecija ovog tjedna počinje naplaćivati ulaz u grad

Foto Kristina Macuka

Istarski DVD uspješan domaćin međunarodnog natjecanja MARČANA FIRE 2024.