in

Triatlon klub Poreč u nedjelju organizira prvo natjecanje u uvali Sv. Martin

Novi triatlon klub u Poreču

U organizaciji novoosnovanog Triatlon kluba Poreč u nedjelju, 16. lipnja će se održati prvo promotivno triatlon natjecanje sa središtem događanja uz uvalu Sveti Martin gdje će biti start i cilj natjecanja, te tranzicijska zona. Natjecanje, za koje je ukupno prijavljeno 60-ak triatlonki i triatlonaca, odvijat će se u dvije discipline, sprint (750 m plivanja, 20 km vožnje bicikla i 5 km trčanja) i supersprint triatlonu (375 m plivanja, 10 km vožnje bicikla i 2,5 km trčanja).

Plivačka dionica odvijat će se u uvali Sv. Martin, biciklistička dio natjecanja na području Červara, Porto Bussole i autokampa Ulika, dok trkačka dionica vodi do Materade i natrag na Sv. Matin.

Natjecanje počinje u 10.30 sati, a najbrži se na cilju u supersprint triatlonu očekuju već oko 11 sati, dok bi najbrži na cilj u sprint triatlonu trebali stići par minuta iza 11.30 sati. Svečana podjela priznanja najuspješnijima očekuje se između 12.30 i 13 sati.

S obzirom na to da tijekom natjecanja prometnice po kojima će se odvijati biciklistički dio natjecanja neće biti zatvorene za javni promet mole se sudionici u prometu za povećani oprez i razumijevanje, te poštivanje uputa policije i osoblja iz organizacije natjecanja.

Foto Policijska uprava istarska

MUP najavio za subotu nadzor vozača mopeda i motocikla na području Istre

pixabay

Ovo su trgovine u Istri koje rade u nedjelju 16.6.