in

U Novigradu održan jednodnevni karate kamp za mlade

Protekle nedjelje u organizaciji Karate kluba Novigrad i podršci karate klubova: KK Buje, KK Finida Poreč i KK Pula održan je na prostoru Moto kluba Pirates Novigrad u Novigradu (kojima se posebno zahvaljuju), eksperimentalni jednodnevni karate kamp za mlade.

Kamp je okupio 30-ak mladih članova spomenutih klubova. Ideja je bila da se djeca međusobno bolje upoznaju, druže, treniraju i da uživaju u karateu. Voditelji kampa su bili treneri karate klubova: Emir Rakić – KK Buje, Mirko Banović – KK Finida, Tamara Lubiana – KK Novigrad i Nenad Katalinić, KK Istra.

Aktivnosti učesnika započele su u 09:30 sati zajedničkim treningom koji se sastojao od karate tehnika u katama i borbama te nastavljene druženjem kroz umjetničku radionicu.

“Poslije ručka, učili smo raditi čvorove, natjecali smo se u povlačenju konopa, izradili smo vlastite suvenir sa kampa, i organizirali kupanje i izvedbu karate tehnika u vodi”, poručili su organizatori.

U poslijepodnevnim satima nastavilo se s treninzima borbenih karate tehnika. Na kraju druženja, organizirano je međusobno natjecanje u katama – ekipno.

Budući da su svi učesnici iskazali veliko zadovoljstvo organizacijom, interes svih sudionika je da se kamp dogodine nastavi i naravno poboljša uz obostrano zadovoljstvo.

Druga “Full Moon” porečka biciklijada u čast punom Mjesecu

Foto HTZ

Pula i Medulin u reportaži novog broja talijanskog Camperlifea