in

U subotu NK Jadran dočekuje Cres

Foto NK Jadran

Nakon pobjede u prošlom kolu na gostovanju na Hreljinu nogometaše Jadrana sutra u 14:30 na stadionu Velom Jože očekuje utakmica protiv NK Cres. Proteklog su vikenda u teškim uvjetima u gostima osvojili 3 boda, a u subotu će na svojem terenu pokušati nastaviti pozitivan niz i ostanak na 1.mjestu 3.HNL Zapad. Momčad Dalibora Šurana spremno očekuje novu utakmicu, iako je u toku tjedna zbog ozljeda ostala bez nekoliko važnih igrača. 

Napadač Robert Vlizlo strijelac pogotka koji je usmjerio prošlu utakmicu na mlin Porečana najavljuje susret: Protiv Naprijeda smo očekivali tešku utakmicu, tako se i ispostavilo, oni su stali u bloku i bilo je teško probiti ih, ali na kraju je ipak naša invidualna kvaliteta presudila i zasluženo smo osvojili bodove. Mislim da će protiv Cresa biti utakmica biti slična utakmica, ali mi ne očekujemo ništa manje od 3 boda. Dati ćemo sve od sebe da nastavimo niz pobjeda i nadam se da ćemo uz podršku Šajeta i naše vjerne publike nastaviti niz pobjeda. 

Mladi nogometaši porečke Škole nogometa također narednog vikenda igraju svoje prvenstvene utakmice u Poreču, a gostuju u Žminju, Bakru, Rijeci i Umagu. 

Raspored utakmica NK Jadran Poreč:

SUBOTA 23.10.2021: 

10:00 – U13B – NK Jadran Poreč – NK Istra Pula (Zelena laguna)
11:30 – U15B – NK Jadran Poreč – NK Istra Pula (Zelena laguna)
14:30 – SENIORI – NK Jadran Poreč – NK Cres (Veli Jože)

NEDJELJA 24.10.2021: 

10:00 – U9A – NK Jadran Poreč – NK Uljanik Pula (Zelena laguna)
11:00 – U11A- NK Jadran Poreč –  NK Uljanik Pula (Zelena laguna)

policija traka prometna nesreća

Ozlijeđeno dvoje djece u prometu: roditelji, pripazite i budite uzor

nives jelovica ria vojković

Za vikend boćarsko prvenstvo Hrvatske za seniorke