in

U Taru Dan otvorenih vrata Goalkeeper Campa Cotić-Starčić

Foto Vratarski kamp Cotić-Starčić

Goalkeeper Camp Cotić-Starčić ima puno novosti i ove godine. Među njima je i Dan otvorenih vrata ovog kampa koji će se održati krajem ljeta u Taru. Aleksa Cotić već godinama radi s vratarima Nogometnog kluba Istra iz Tara i ovom je prilikom obećao i najavio Dan otvorenih vrata Goalkeeper Campa, jer je to, kako kaže, najmanje što za svoj Tar može odraditi.

Inače, ovaj vratarski kamp neposredno prije Uskrsa kreće treću godinu zaredom s radom u Nedelišću u Međimurju. Nedelišće će pohoditi 50 vratara koji dolaze iz raznih krajeva Hrvatske i Slovenije i to u dva termina zbog velikog interesa. Ondje će pet dana provesti i pet vratara iz Istre a oni su Davide Tomičić, Leon Čičak, Raoul Bernich, Teo Milotić i Noa Fabac.

Ljeto je već tradicionalno rezervirano za Ravnu Goru koja ide u čak pet termina s ukupno 100 vratara. Kroz Goalkeeper Camp, navodi njegovi voditelji, ove će godine proći ukupno 300 vratara s cijelog Balkana. Među novostima je i pojačanje liječničke službe, koja osim dr. Vesne Janko Radovan sada ima i Jelenu Medojevic Alessio. Ovih dana pokrenuta je i web stranica www.goalkeepercamp.net koju vodi Lena Burilo.

mup policija radar

Radari u Istri u ponedjeljak 20. ožujka 2023.

Foto TZ Vrsar

POS stanovi – VRSAR raspisao javni poziv za prikupljanje zahtjeva zainteresiranih građana