in

Uspješna Adventska humanitarna utrka Poreč: Lijepa donacija za Centar za inkluziju

Foto Advent Poreč / Manuel Paljuh

Usprkos kiši koja je neumorno padala tijekom cijele noći i jutra, subotnje jutro na Adventu Poreč okupilo je male i velike trkače na tradicionalnoj humanitarnoj Adventskoj utrci Poreč. Natjecateljske kotizacije usmjerene su Centru za inkluziju i podršku u zajednici – Poreč, te će Centru biti donirano sveukupno 4.395 kuna.

Foto Advent Poreč / Manuel Paljuh
Foto Advent Poreč / Manuel Paljuh

U muškoj konkurenciji najbrži su bili Edi Pašić, Marko Horvat i Jan Habjan, dok su među ženama najbrže bile Lia Trdin, Maja Đorđević i Irena Mofardina, a utrku su zajednički organizirali Atletski klub Maxivms iz Poreča i Advent Poreč. Nakon utrke, druženje je nastavljeno uz okrijepu za sve, uz zahvalu gradonačelnika Lorisa Peršurića, koji je također bio jedan od trkača, na odazivu, jer usprkos lošim vremenskim uvjetima velikog srca i dobre zabave nije nedostajalo.

Subotnja večer donosi zajedničko gledanje utakmice Hrvatska – Maroko za 3. mjesto, a potom od 20 sati nastupa band Big Wave. Nakon njih, na scenu stupaju Gustafi koji će zagrijati večer svojim svevremenskim hitovima.

Nedjeljno jutro na Trgu Matije Gupca obogatit će svojim slasticama i čokoladnim fontanama učenici Turističko-ugostiteljske škole Anton Štifanić uz pratnju Malvazija banda i dječju radionicu DND-a. Najbolji mladi pjevači, sudionici ovogodišnjeg glazbenog festivala „Veseli glasi-Voci allegre“ nastupit će u nedjelju na Trgu Matije Gupca s početkom u 17 sati pa ih dođite podržati u što većem broju!

Foto Advent Poreč

Nedjelja na Adventu Poreč: Besplatne slastice uz Slatko jutro i Festival Veseli glasi-Voci allegre

tacoor mladen đaković

Novi spot porečkog Tacoora “Priča se po selu” – U njemu jedno od najpoznatijih lica Hrvatske