in

Vaterpolisti Poreča na utakmici profesionalaca u LEN Euro cupu dobili iznenađenje

Foto Vaterpolo klub Poreč

Prošle subote su mladi vaterpolisti i vaterpolistice VK Poreč gostovali na utakmici LEN Euro cupa u Rijeci kao posebni gosti VK Primorja Erste banke. Pozivu na utakmicu odazvala se većina igrača, koji su bili u pratnji roditelja, trenera Stefana Milokanovića i člana uprave Roberta Velenika. 

Mnogima je to bilo prvo iskustvo s profesionalnim vaterpolom i praćenjem utakmice u živo. Naši su mladi vaterpolisti srčano navijali za domaćine VK Primorje, a posebno su im se dopali atraktivni šutevi na gol gostujuće momčadi BVSC-Zuglo iz Mađarske. 

Uz fantastičnu atmosferu u atraktivnom bazenu Kantride, domaći vaterpolisti su pobijedili goste iz Mađarske rezultatom 19 naprema 10. Pod vodstvom trenera Igora Hinića posebno su se istakli napadači Lovro Paparić s 4 gola i Te Riele Kas sa 3 gola. Odličnu je utakmicu odigrao i vratar Mauro Ivan Čubranić. 

Uzbudljivu večer zaokružilo je iznenađenje koje su priredili roditelji i sam klub. Mladi su vaterpolisti Poreča dobili nove torbe s ušivenim logom kluba, te prigodno za blagdane i kalendar kluba. 

U narednom razdoblju VK Poreč će opremiti igrače s klupskim kostimima i kupaćama, a planiraju se i prijateljske utakmice za koje se igrači i igračice spremaju na bazenu hotela Diamant i u bazenu Bolnice Dr. Martin Horvat u Rovinju. 

obrtnički dom obrtnika poreč

Udruženje obrtnika poziva obrtnike Poreštine u mirovini na blagdansko druženje

općina vrsar općinska uprava sjedište trg degrassi foto tanja kocijančić

VRSAR: Općina isplaćuje jednokratnu pomoć umirovljenicima s niskim primanjima