in

Velik broj medalja za porečke gimnastičarke u Mariboru

U nedjelju su gimnastičarke kluba KRGS POREČ bile u Mariboru na međunarodnom Božićnom turniru u ritmičkoj gimnastici na kojem su sudjelovale ritmičarke iz Slovenije, Rusije i Hrvatske.

Porečankama je ovo bio iznimno dobar vikend jer su se vratile kući s pregršt medalja, a slobodno vrijeme su zajedno s trenericama Janom Oplanić i Natalijom Tvrtković, te  roditeljima iskoristili da obiđu Mariborski advent.

U godištu 2011. Rita Gulić je osvojila 1. mjesto, Umma Ramadani 2. mjesto, te Olja Trbović 3. mjesto.

U godištu 2010. Mia Tubaković je osvojila dva zlata, Marie Lou Čugalj jedno zlato i jedno srebro, te Kiara Beaković jedno srebro i jednu broncu.

U godištu 2009. Francesca Bernobić i Lea Jugovac osvoile su zlata, Lara Cramer, Ava Asia Kanceljak i Laura Čendak  srebra, te Tena Čorić broncu, svaka u svom rekvizitu.

U kategoriji 2008. godišta Gresa Ramadani osvojila je dvije zlatne medalje.

U kategoriji 2007. godište Petra Belević također je osvojila dvije zlatne medalje, dok je u kategoriji 2006. godišta Ana Cvitković osvojila zlato i brocu.

Ritmičarke u utorak popodne čeka tradicionalna Božićna priredba, a onda idu na zaslužene praznike, javlja predsjednica kluba Ankica Jengić.

Bez vode 17. prosinca nekoliko ulica u Poreču

Valamar organizirao Obiteljski dan za 300 djece svojih zaposlenika