in

VIŠNJAN: Lijep uspjeh mažoretkinja na Svjetskom prvenstvu

Mažoretkinje Višnjan vratile su se s IV. MWF Svjetskog prvenstva mažoretkinja koje se održavalo od 23. do 25. rujna u Zagrebu u dvorani Dražen Petrovića. Domaćin Svjetskog prvenstva bio je Savez mažoretkinja i pom pon timova Hrvatske SMPTH te Svjetska mažoret sport federacija (MWF). 

Mažoretkinje Višnjan natjecale su se u ukupno 4 kategorija i ostvarile dobre rezultate, kao dokaz rada i truda. Donosimo ih u nastavku: 5. mjesto senior solo acrobatic baton Ivana Kraljević, 5. mjesto formacija pompon junior Aladdin: Nina Smolica, Ema Ritoša, Lara Gašparini, Lana Ritoša, Renee Bernobić, Sara Jakovljević, Ilari Mladossich i Jelena Kraljević.

Potom  6. mjesto defilee pompon senior Michael Jackson: Melany Korlević, Nina Smolica, Ema Ritoša, Lara Gašparini, Lana Ritoša, Ilari Mladossich, Sara Jakovljević, Ivana Kraljević i Jelena Kraljević, te 12. mjesto solo pompon senior Jelena Kraljević.

-Ovim putem želimo se zahvaliti Općini Višnjan za potporu i također roditeljima i svima što nas podržavaju u našem radu s mladima iz Višnjana i okolice. Ujedno želimo napomenuti da primamo nove članice za sve uzraste od 4 godina na dalje. Informacije na 099 – 346 0331, na facebook stranici udruge ili utorkom i četvrtkom od 17 sati, dvorana OŠ Jože Šurana Višnjan, poručila je trenerica Nadia Aarnoudse.

Foto Hrvatska pošta

Pošta diže cijene od 1. listopada

Dobitnici priznanja za Dan općine Vižinada - Foto Tanja Kocijančić

Dan općine Vižinada – Plaketa Zajednici Talijana, priznanja brojnim zaslužnim mještanima i poduzetnicima