in

Vrsar: Bronca za Stolnoteniski klub Novigrad

Foto STK Novigrad

U četvrtak, na Dan općine Vrsar i Martinje, održan je u novoj vrsarskoj dvorani Saline međunarodni stolnoteniski turnir povodom Fešte sv. Martina koji je okupio blizu dvadesetak stolnotenisača u dvije dobne kategorije. U kategoriji 50+ za Stolnoteniski klub Novigrad nastupio je aktualni trener novigradskog kluba Zoran Holik, koji se u skupini nakon tri pobjede i jednog poraza plasirao u polufinale. Holik je uz tijesan poraz od 3:2 od kasnijeg pobjednika turnira osvojio broncu te podijelio treće mjesto s Denisom Glavinićem iz Pazina.

Stolnoteniski turnir u Vrsaru

Drugoplasirani je bio Jasmin Hrvanović iz Pule, dok je prvo mjesto pripalo igraču iz Italije, Paolu Pisaniju. Za tri tjedna, ukoliko epidemiološki uvjeti dozvole, održat će se još jedan veliki stolnoteniski turnir i to u Poreču, gdje će odmjeriti snage sve kategorije igrača i igračica od najmlađih klinaca i klinceza pa sve do seniorske kategorije.

Ovog vikenda priliku da pokažu svoju formu i znanje imaju tri kategorije najmlađih stolnotenisača i stolnotenisačica Istre. Naime, na rasporedu je, također u Vrsaru, 1. Otvoreni turnir Istarske županije.

policija požar očevid

Policija objavila detalje eksplozije u Mugebi – Oštećena zgrada i tri automobila

pazin likovnjaci umjetnici kalendar promocija

Pazinski likovnjaci predstavili svoj novi kalendar