in

VRSAR: Dobri rezultati mladih stolnotenisača

Nakon kratke pauze i priprema koje su napravljene u Vrsaru i dijelom u Sloveniji, uz pomoć stolnoteniskih prijatelja iz Celja nastavljena su stolnoteniska uzbuđenja za natjecatelje iz Vrsara.

Seniorke su gostovale u Zagrebu, u sklopu 10. kola Superlige kod ekipe Mladosti i izgubile 3:1 iako su lako mogle i dobiti nova 2 boda. Mladost je povela 1:0 i nakon toga izjednačuje Martina Rioža odličnom igrom, a potom Marta Jurčević gubi 3:2 nakon vodstva od 2:0. Propuštena je tako šansa za nove bodove.

Seniori su u sastavu Jadran Kovačev, Jan Grujović i Mateo Kašner rutinski odradili 8. kolo 2. Hrvatske lige i u Vrsaru su svladali “Brovinje” rezultatom 4:0.

Najmlađi kadeti su 4. na prvenstvu regije, u sastavu Paolo Pulić, Andrej Kalčić i Luka Lovrić.

I na kraju tjedna kadetkinje su u Opatiji osvojile 2. mjesto ekipnog prvenstva Primorsko-goranske i Istarske županije. Igrale su Ana Lukez, Ema Brizić i Morena Brajković.

Narednog tjedna, 25. i 26. 1., u Zagrebu se održava međunarodni Memorijal “Lovro Ratković” u svim mlađim kategorijama na kojem će nastupiti i natjecatelji iz Vrsara.

ANTONJA U ROVINJSKOM SELU – Zlato za najbolja maslinova ulja i vina Rovinjštine – Zabava se nastavlja u nedjelju Festivalom istarske supe

Povijesni uspjeh GORANA ŠPEHARA, proizvođača rakija iz Kaštelira koji je u samo 5 godina osvojio čak 65 medalja – evo njegove priče