in

VRSAR-FUNTANA: Medalja za odbojkašice na školskom natjecanju

Foto Oš V. Nazora Vrsar

U srijedu 28.veljače u Sportskoj dvorani Saline u Vrsaru održalo se Međuopćinsko natjecanje iz odbojke za učenice 5.i 6. razreda.

Na natjecanje su se prijavile 4 škole; OŠ Poreč, OŠ Jože Šurana iz Višnjana, OŠ Finida te OŠ Vladimira Nazora iz Vrsara. S obzirom da su se učenice prvi put susrele s ovakvim natjecanjem, njihovo uzbuđenje bilo je jako veliko. Bilo je predivno vidjeti ih kako se vesele  svakom osvojenom poenu, svakom dobrom servisu ali i kako reagiraju kad pogriješe i na koncu kako se nose s pobjedom ali i porazom. Naime, u finalu su izgubile i osvojile 2. mjesto.

-No, s obzirom na  prvo iskustvo na ovakvom natjecanju, želimo čestitati našim učenicama  na izvanrednom rezultatu, a ponajviše od svega što su pokazale veliko zajedništvo i bile pravi primjer fair play igračica. Kako je posljednja srijeda u veljači i dan kada se obilježava Dan borbe protiv vršnjačkog nasilja,  sa svojom mentoricom Sanjom Matukina podršku su na samom natjecanju dale tom danu te  odjenule i utakmice igrale u ružičastim majicama, poručili su iz škole.

stara vozačka dozvola

Iz EU-a stižu nova pravila o vozačkim dozvolama. Evo zašto su hrvatski eurozastupnici glasali “protiv”

obojkašice

VRSAR-FUNTANA: Učenice OŠ V. Nazora osvojile medalju na istarskom odbojkaškom natjecanju