in

VRSAR: Gotovo Prvenstvo Hrvatske: Medalje stigle i u FUNTANU i POREČ

Foto Hrvatski gimnastički savez

Velikim finalom seniorki i juniorki u Vrsaru je završeno 30. Ekipno, višebojsko i pojedinačno Prvenstvo Hrvatske u A programu ritmičke gimnastike kojemu je domaćin bila KREG Galatea.

Pia Kovačić – Foto Hrvatski gimnastički savez

Tamara Artić seniorska je prvakinja Hrvatske u višeboju (70.550), a svojoj GK Vindiji u Varaždin nosi i dva pojedinačna zlata, ono u vježbi s obručem (19.250) i loptom (18.900), srebro s čunjevima i broncu s trakom. Dvije pojedinačne pobjede ima i srebrna višebojka (70.000) Lana Sambol iz zagrebačke GK Aure koja je pozlatila čunjeve (20.050) i traku (15.700) te bila druga sa obručem i loptom. Njezina klupska kolegica Barbara Šelendić ukupno je brončana (60.760), a bila je i srebrna s trakom te brončana s obručem, loptom i čunjevima. Sambol i Šelendić Auri su donijeli i naslov ekipnih prvakinja Hrvatske, KRG Leda osvojila je srebro, a KRŠG Rondo ima brončani seniorski tim.

Iva Janjić iz osječkog Ronda višebojska je prvakinja u juniorskoj konkurenciji (58.300) gdje je pojedinačno bila zlatna s obručem (16.100) i loptom (17.300) te brončana s trakom. Viceprvakinja Hrvatske je Bianca Ema Gajšak iz GK Maksimira (57.750) koja je slavila s čunjevima (15.100) i trakom (13.050) te bila brončana s obručem, dok je višebojsku broncu kod juniorki s 54.150 osvojila Petra Belević (KRSG Poreč), ujedno srebrna s loptom i trakom, a brončana s čunjevima. Domaća djevojka Pia Kovačić (KREG Galatea) imala je najbolju vježbu s vijačom (12.450), Lara Domislović (GK Vindija) je s ovim rekvizitom bila druga baš kao i s čunjevima, dok je do dvije pojedinačne medalje uspjela doći i Aurina juniorka Lua Cizel, srebrna s obručem i brončana s loptom.

GK Maksimir osvojio je ekipni juniorski naslov ispred srebrnog KRSG Poreča i brončane Aure.

Tamara Artić seniorska prvakinja Hrvatske – Foto Hrvatski gimnastički savez

Kompletni rezultati: http://ksis.eu/resultx.php?id_prop=3106

Snimka: https://www.dailymotion.com/video/x85c7c1

Izvor Hrvatski gimnastički savez

karate klub finida sara škofić irma mešićpaola puškarić

Porečka Finida osvojila dva zlata i broncu na prvenstvu Hrvatske

nevrijeme istramet munje šajete pula foto sendi smoljo

Stižu obilna kiša i grmljavina