in

VRSAR: Martina Rioža i Marta Jurčević opet igrale za stolnotenisku reprezentaciju na Zagreb Openu 2020.

Stolnotenisačice “Vrsara” Martina Rioža i Marta Jurčević zabilježile su još jedan nastup za reprezentaciju Hrvatske u stolnom tenisu.

U Zagrebu je održan Zagreb Open, međunarodni turnir u ženskoj i muškoj konkurenciji. Za reprezentaciju U-21  Hrvatske Marta Jurčević je dospjela do četfrtfinala u kojem je izgubila od rumunjske igračice Mitrofan. Martina Rioža je u kategoriji seniorki zaustavljena u skupinama nakon poraza od rumunjske predstavnice Zaharie  i ruske igračice Mohknaceve.

Turnir je odigran od četvrtka do subote u dvorani Doma sportova.

Seniori Vrsara su imali redovito kolo 2. Hrvatske lige u kojem su nadigrali STK “Brovinje” iz Koromačna rezultatom 4:1. Za ekipu iz Vrsara nastupili su Jadran Kovačev, David Šverko i Jan Grujović.

Ovom prilikom se Stolnoteniski klub “Vrsar”zahvaljuje Gradu Poreču na ustupljenoj dvorani za odigravanje susreta. I na kraju tjedna dvostruki uspjeh najmlađih kadeta. Emil Prekalj je zauzeo 2.mjesto, dok je najbolji na kvalifikacijskom turniru za TOP najboljih u Hrvatskoj bio Paolo Pulić.

Nakon skupina, četfrtfinala i polufinala na u kojem su svladali svoje protivnike sastali su se u finalnom susretu. Paolo Pulić bio je uspješniji rezultatom 3:1.

Uspjela akcija GRAĐANI ZA GRAĐANE – Porečani se odazvali za pomoć potrebitim sugrađanima

VRSAR: Pobjeda za Jadrana Kovačeva, Davida Šverka, Jana Grujovića i Paola Pulića