in

VRSAR: Na teniski turnir „Memorijal Slavoj Greblo“ stižu najbolji europski dječaci i djevojčice

Na terenima teniskog centra Petalon u Vrsaru u subotu, 23. ožujka, kvalifikacijskim mečevima započinje 35. izdanje međunarodnog teniskog turnira za djevojčice i dječake do 12 godina „Memorijal Slavoj Greblo’“. Turnir iz kalendara Tennis Europea, najvišeg europskog ranga natjecanja za mlade tenisače, traje do 30. ožujka, a okupit će oko 150 mladih igračica i igrača iz 25 zemalja, među kojima je i po jedan predstavnik SAD-a i Tajlanda, priopćeno je danas iz Maistre.

Turnir iz godine u godinu nudi zanimljive mečeve i sjajan uvid u budućnost regionalnog, europskog i svjetskog tenisa. Prošlogodišnji pobjednici, Hrvat Antonio Voljavec i Slovenka Ela Nala Milič, kći bivšeg NBA košarkaša Marka Miliča, među najuspješnijim su igračima u Europi u svojem godištu i pokazuju veliki potencijal, a zasigurno se i među ovogodišnjim natjecateljima kriju neke buduće teniske zvijezde.

Na turniru, koji je i ove godine u organizaciji teniskog kluba Galeb, hotelijerske kompanije Maistra i Turističke zajednice Vrsar, kao mladi su zaigrali i neki od današnjih Davis Cup i Fed Cup reprezentativaca i reprezentativki Hrvatske, poput Gorana Ivaniševića, Ivana Ljubičića, Borne Ćorića, te se njegova dugogodišnja tradicija pokazala kao garancija uspješnosti. 

POREČ U SVIBNJU RAJ ZA VINOLJUPCE – održat će se 26. Vinistra i 4. Wine Nights

Hrvatska proglašena najboljom destinacijom za poslovni turizam