in

VRSAR: Paolo Pulić na postolju Zagipinga

Foto Stolnoteniski klub Vrsar

Odlične vijesti dolaze sa najvećeg stolnoteniskog turnira u Hrvatskoj, tradicionalnog međunarodnog Zagipinga. Stolnotenisač Vrsara Paolo Pulić osvojio je 3. mjesto u kategoriji mlađih kadeta nakon 6 uzastopnih pobjeda pokleknuo je u polufinalu i to tijesnim rezultatom 3:2. Teže prepreke su se pokazale u osmini finala kad je ipak preokrenuo 2:1 u svoju korist nasuprot slovenskog igrača, dok je sjajan rezultat napravio u četvrtini finala izbacivši 1. nositelja turnira.

U konkurenciji kadeta igrali su još Kevin Sirotić, koji je zapeo u razigravanju po skupinama, dok je Emil Prekalj nakon uspješnog prelaska skupine zapeo u 1/16 finala. U međuvremenu su odigrane i nove utakmice 1.županijske lige u kojima je Vrsar 2 u gostima svladao Maestral 2 iz Umaga i Buzet identičnim rezultatom 4:1.

U tjednu pred nama Vrsar 2 očekuje gostovanje u Pazinu, seniorke igraju domaće Superligaške dvoboje u subotu 2.12. protiv Požege i Mladosti iz Petrinje. Seniori su u Celju (Slovenija) na međunarodnom turniru .

Teatar Naranča poziva na premijeru “Orašara”

Foto SRK Running Fox - Vrbanovica Trail 2023.

Running Fox u Kašteliru održao 2. Vrbanovica Trail – Nastupilo čak 165 trkača, donosimo sve rezultate