in

Vrsarski stolnotenisači na jakim turnirima nisu uspjeli protiv iskusnijih

Foto Brett Hondow za Pixabay - Ilustracija

U  Dugom Selu odigrano je međunarodno stolnotenisko natjecanje, Memorijal “Đuro Dubenik” za sve mlađe kategorije. Stolnoteniski klub “Vrsar” nastupio je u dvije kategorije. Prvog dana u kategoriji mlađih kadeta Paolo Pulić dospio je do borbe za postolje izgubivši tek u četvrtfinalu. Nakon prvog mjesta u skupini dobio je još dva susreta i na kraju izgubio od Terihaja iz Zagreba. 

Drugi dan su Emil Prekalj, Kevin Sirotić i Paolo Pulić u konkurenciji kadeta svaki prošli skupinu s dvije pobjede i porazom. U glavnom turniru su poraženi u šesnaestini finala.

Kadeti su odigrali i 1. kolo Hrvatskog kupa gdje su u Zagrebu poraženi od ekipe “Rakuna” 3:0. Puno iskusnija i starija ekipa bila je prejaka za kadete Vrsara.

Narednog vikenda u Umagu se održava 4. županijski turnir za mlađe kategorije dok je porečki Stolnoteniski klub “Jadran” domaćin kvalifikacijskog turnira za seniorke i seniore koje će biti ponovno održano u Vrsaru od 21. do 24.3.2024. To je još jedan veliki događaj koji se održava u Vrsaru.

Foto Katja Just za Pixabay - Ilustracija voda špina

Bez vode dio Poreča u uorak 20. veljače

predavanje lovreč

U Sv. Lovreču fotografska radionica Patrika Marcana o dugoj ekspoziciji